Vraag offerte aan

Referentie projecten

MVGM Albert Cuypstraat Venlo

“Voor onze opdrachtgever MVGM Albert Cuypstraat Venlo, hebben wij de gehele buitenschil van drie woonblokken mogen renoveren. Neuhof-Haans heeft opgetreden als hoofdaannemer. Voor de opdrachtgever betekende dit één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden met korte communicatielijnen. We hebben samen met onze partners het metselwerk, het schilderwerk en het voegwerk mogen renoveren. Wij hebben spouwankers geplaatst, de woonblokken geïsoleerd en ervoor gezorgd dat de zonweringen werden gedemonteerd en gehermonteerd en de kunstof kozijnen gecleanerd. Doordat al deze werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van Neuhof-Haans vielen hebben wij een optimale projectplanning kunnen realiseren waardoor de bewoners minimale overlast hebben gehad.”

VB&T Diensten, Thornstraat e.o.

“Voor deze opdrachtgever hebben wij drie appartementencomplexen mogen renoveren. Het voegwerk van de gevels is compleet gerenoveerd. Het metselwerk tussen de ramen van de appartementen vertoonden veel scheuren. Deze zijn op deskundige wijze hersteld met het Thor helical verankeringsysteem. Daarnaast was het metselwerk van de bovenste acht lagen in zeer slechte staat. Deze zijn gesloopt en opnieuw opgemetseld. Al met al een mooi project waarbij wij de opdrachtgever niet alleen van een deskundig advies hebben voorzien, maar ook voor een mooi en kwalitatief goed eindresultaat hebben gezorgd.”

Wessels Bouw en Renovatie, 44 woningen Belfeld

“Samen met Wessels Bouw en Renovatie hebben wij voor een woningstichting 44 woningen in Belfeld mogen renoveren. De woningen zijn allemaal gestraald, voorzien van nieuw voegwerk en gehydrofobeerd. Ook zijn de spouwmuren en kruipruimtes geïsoleerd met Neopixels HR Premium parels. Onze fabrikant van Neopixels heeft tijdens het vullen van de muren een monster genomen van de isolatie. Na uitharding en objectieve tests bleek de isolatiewaarde zelfs hoger te zijn dan we schriftelijk garanderen. Een treffend voorbeeld over hoe wij het leveren van meerwaarde interpreteren.”