Vraag offerte aan

Werken bij Neuhof-Haans

Ervaren en leerling Voeger/Gevelspecialist gezocht

Wil jij graag direct resultaat van je werk zien? Je werkt ongeacht het weer graag in de buitenlucht en bent niet bang voor grote hoogtes? Dan is dit de kans voor jou! Jij voegt strakke lijnen toe aan elke gevel. Als vakman voeger/ gevelspecialist werk je samen met een leuk en hecht team aan het bereikbaar en voegrijp maken van gevels en het afwerken van gevels.

Als voeger/gevelspecialist beheers je of leer je de meest gangbare voegtechnieken. Je bent servicegericht, hebt een bouwtechnisch inzicht en je bent je goed bewust van de veiligheidsvereisten op de bouwplaats. Je werkt op verschillende soorten projecten. Denk bijvoorbeeld aan grote renovatieprojecten, maar ook aan particulieren woningen in de provincie Limburg en de regio Eindhoven.

Je toekomst

Als vakman kun je, eventueel na het volgen van interne opleidingen, je ontwikkelen tot gevelbehandelaar, restauratievoeger of metselaar specialist. Het behalen van rijbewijs BE en het VCA behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambities kun je doorgroeien naar de functie van voorman of uitvoerder. Uiteraard met bijbehorende beloning. Een vast contract ligt in het vooruitschiet met een van de beste CAO’s en pensioenregelingen in Nederland. Je hebt recht op 45 vrije dagen per jaar en krijgt in mei een mooi bedrag aan vakantiegeld uitgekeerd. Daarnaast bouw je een extra centje op voor duurzaam inzetbaarheid en het tijdspaarfonds. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een goed salaris  per 4 weken.

Het bedrijf

Jij komt te werken bij een echt familiebedrijf. Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat de lijntjes kort zijn en ze altijd kwaliteit willen uitstralen. Niet alleen naar hun klant, maar ook naar jou! Je werkt met goed gereedschap en middelen om het werk goed uit te voeren. Het personeelsverloop is laag en je wordt niet als nummer gezien. Heb je interesse in de bouw en wil je je ontwikkelen tot Gevelspecialist/voeger neem dan contact op met Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken, mevr. J. Neuhof, Windmolenbosweg 3, 6081 PE Haelen, josine@neuhofhaans.nl of 0475-592041.

Ervaren en leerling Isolatiespecialist gezocht

Heb jij affiniteit met de bouw en wil je je graag ontwikkelen tot isolatiespecialist of heb je reeds ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met een leuke enthousiaste collega ga je iedere dag op pad om zelfstandig woningen te isoleren in geheel Limburg en de regio Eindhoven voor zowel de particuliere als zakelijk markt.

Als isolatiemonteur weet je of leer je alles over de nieuwste technieken voor spouwmuur, dak en vloerisolatie. Je hebt een bouwtechnisch inzicht en je bent servicegericht, probleemoplossend, flexibel en sociaal en niet bang voor hoogtes. Je spreekt de Nederlandse taal om goed en duidelijk en met respect te kunnen communiceren met onze klant en je werkt graag in de buitenlucht.

Je toekomst

Als isoleerder leiden we je intern op tot isolatie specialist. Het behalen van rijbewijs BE en het VCA behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambities kun je doorgroeien naar de functie van voorman of uitvoerder. Uiteraard met bijbehorende beloning. Een vast contract ligt in het vooruitschiet met een van de beste CAO’s en pensioenregelingen in Nederland. Je hebt recht op 45 vrije dagen per jaar en krijgt in mei een mooi bedrag aan vakantiegeld uitgekeerd. Daarnaast bouw je een extra centje op voor duurzaam inzetbaarheid en het tijdspaarfonds. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een goed salaris

Het bedrijf

Jij komt te werken bij een echt familiebedrijf. Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat de lijntjes kort zijn en ze altijd kwaliteit willen uitstralen. Niet alleen naar hun klant, maar ook naar jou! Je werkt met goed gereedschap en middelen om het werk goed uit te voeren. Het personeelsverloop is laag en je wordt niet als nummer gezien. Heb je interesse in de bouw en wil je je ontwikkelen tot Isolatiespecialist neem dan contact op met Neuhof-Haans Spouwmuurisolatie, mevr. J. Neuhof, Windmolenbosweg 3, 6081 PE Haelen, josine@neuhofhaans.nl of 0475-592041.