Vraag offerte aan

Over ons

Over Neuhof-Haans

Expertise, duurzaamheid en kwaliteit

Neuhof-Haans is van oorsprong een familiebedrijf. In 1999 zijn Martijn en Josine Neuhof gestart met hun eigen onderneming in gevelrenovatie en voegwerken. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt. Vanaf 2009 heeft Neuhof-Haans het dienstenpakket aangevuld met spouwmuurisolatie. Dat betekent dat de firma voortaan als één aanspreekpunt fungeert bij het realiseren van duurzame gevels.

In 2017 hebben Martijn en Josine het bedrijf Haans Voegwerken uit Buggenum (1972) overgenomen. Een logische stap dat het bedrijf van de vader van Josine door zijn oudste dochter wordt voortgezet onder Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken.

Neuhof-Haans realiseert haar projecten in geheel Zuid Nederland voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Steeds meer particulieren, woningbouwverenigingen, VvE’s, aannemers, gemeenten e.d. vinden hun weg naar Neuhof-Haans voor gevelrenovatie-, voeg- en/of isolatiewerkzaamheden van woningen, grote woonblokken of complete woonwijken.

Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken is aangesloten bij de brancheorganisatie Gebouwschil Nederland en is VCA gecertificeerd. Neuhof-Haans Spouwmuurisolatie is gecertificeerd bij SKGIKOB en werkt uitsluitend met KOMO gecertificeerde producten.

Expertise, duurzaamheid en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van het bedrijf.