Vraag offerte aan

Zakelijk isolatie

Energiezuinige en duurzame woningen worden steeds belangrijker. Wij verdiepen ons permanent in de mogelijkheden die isolatie biedt. We werken nauw samen met onze leveranciers en onze klanten.

Energiezuinige en duurzame woningen zijn de toekomst. Als specialist kunnen wij onze klanten waaronder woningcorporaties, VvE’s, aannemers en architecten voorzien van een duidelijk advies over het isoleren van spouwmuren, daken en kruipruimtes. Goede isolatie vermindert de woonlasten. Door de energiekosten te verlagen, verbetert de betaalbaarheid van de woonlasten. Wij werken met producten die de hoogst mogelijke isolatiewaarde van dit moment behalen.

In onze werkwijze is kwaliteitsborging van het grootste belang. Behalve een check op de juiste uitvoering van de SKGIKOB richtlijnen wordt er door onze leverancier een steekproef Lambda-meting gedaan. De resultaten worden door middel van een rapportage teruggekoppeld aan onze klant. Op deze manier is de kwaliteit van de na-isolatie gewaarborgd en is altijd duidelijk hoeveel energie er bespaard wordt.

Samenwerking 

Transparantie en samenwerking zijn sleutelbegrippen bij Neuhof-Haans. Het gezamenlijke doel is een energiezuinige, duurzame woning. Niet alleen vanwege de betaalbaarheid en het wooncomfort, maar ook vanwege de maatschappelijke taak om de milieubelasting te reduceren. Bovendien zijn energiezuinigheid en duurzaamheid gunstig voor de vastgoedwaarde van een woning. Wij zijn een betrokken en betrouwbare partner als het gaat om isolatie en gevelrenovatie.