Vraag offerte aan

Zakelijk gevelrenovatie

Neuhof-Haans is uw partner in het realiseren van duurzame gevels bij renovatieprojecten. Dankzij onze omvattende expertise kunnen wij een afgewogen totaaladvies geven als het gaat om isolatie, gevelrenovatie, gevelrestauratie en voegwerken.

In de loop der jaren hebben wij een netwerk van specialisten geformeerd rondom Neuhof-Haans waardoor wij een volwaardige partner zijn voor de zakelijk markt. De kennis en expertise van ons inmiddels 25 man sterke team passen wij toe voor totaaloplossingen in het isoleren en renoveren van de complete buitenschil van woningen en objecten.

Wij trekken graag intensief op met onze opdrachtgever om te streven naar project- en procesoptimalisatie. Korte communicatielijnen en duidelijke afspraken vormen de basis van onze samenwerking.

Gedurende de projectrenovatie blijven wij met onze opdrachtgever in gesprek om te analiseren wat goed gaat en wat beter kan om het renovatieproces te optimaliseren. We spelen direct in op verbeterpunten en innovaties voeren we door. Expertise en duurzaamheid – ook in relaties- zijn onze grote kracht.