Vraag offerte aan

Scheurherstel/Metselwerkherstel

Repareren van scheuren in de gevel

Het repareren van de scheuren in de gevels met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk, waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen.

Scheuren in stenen kunnen worden hersteld met Thor Helical Restauratiemortel, te verkrijgen in meer dan 20 steenkleuren. Hiermee kan de scheur in de steen in de oorspronkelijke kleur hersteld worden. Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken is erkend installateur van het Thor Helical systeem. U bent ervan verzekert dat de reparatie op een deskundige manier plaatsvindt.

Aanbrengen spouwankers

Wij zijn ook erkend installateur voor het aanbrengen van de Thor Helical Air-Twist (renovatie) spouwankers. Wanneer de huidige aanwezige spouwankers zijn doorgeroest of wanneer er te weinig aanwezig zijn, plaatsen wij de spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar wordt verbonden. Met het aanbrengen van spouwankers wordt de constructie weer extra ondersteund.

Bekijk onderstaand de video van scheurherstel.