Nu isoleren met subsidie

Momenteel is er weer subsidie beschikbaar voor isolatiewerkzaamheden. Wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen neemt, kunt u subsidie aanvragen.

Deze subsidieregeling is sinds september 2016 beschikbaar gesteld door de overheid en is van toepassing wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen neemt. Het maximale subsidie bedrag per individuele woningeigenaar is € 25.000,00. 

U kunt tot 31 december 2018 de subsidie aanvragen. Bij uw subsidieaanvraag wordt er van u gevraagd een uitvoerdersverklaring van het isolatiebedrijf mee te sturen. Natuurlijk helpen wij u hier graag mee. Voordat u gaat isoleren is het aanvragen van de subsidie op isolatie noodzakelijk. Achteraf kan er geen subsidie meer worden aangevraagd.

De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) verstrekt de subsidie voor de isolatie op basis van het aantal m². Voor spouwmuurisolatie en vloerisolatie kunt u € 5,00 subsidie krijgen per m2. Voor dakisolatie maar liefst € 20,00 per m2 en voor HR++ glas € 35,00 per m2. Zeer interessant dus om nu te gaan isoleren. Meer informatie over de subsidieregeling vindt u op: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis/eigenaar-bewoners/welke-maatregelen-kan-ik-nemen/energiebesparende-maatregelen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland behandelt de subsidieaanvragen op volgorde van binnenkomst. U kunt subsidie aanvragen vanaf 15 september 2016 tot 31 december 2018. De eerste aanvraagronde loopt tot 1 januari 2018 met een budget van € 41,7 miljoen. In totaal is er tot en met 31 december 2018, € 60 miljoen beschikbaar. Maar let op! OP=OP.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, bel gerust.