Vraag offerte aan

Spouwmuurisolatie

Door slechte isolatie of door het ontbreken van isolatie gaat er veel kostbare warmte verloren via de muren, het dak of de vloer van uw woning. Hierdoor zijn uw stookkosten onnodig hoog. Met spouwmuurisolatie bespaart een gemiddeld gezin met een vrijstaande woning ca. € 600,- per jaar. Deze investering verdient u al in 3 tot 4 jaar terug. Hierna levert de na-isolatie alleen nog maar op.

Maar net zo belangrijk is het verhoogde comfort van uw woning. Door te isoleren heeft u geen last meer van kille muren die kou afstralen, geen vochtige binnenmuren en voorkomt u vocht- en schimmelproblemen in huis. Warm in de winter, koud in de zomer!

Isolatie kan eenvoudig worden uitgevoerd en u merkt bijna niets van de werkzaamheden. Via een specifiek boorpatroon wordt het isolatiemateriaal ingeblazen waardoor het zich optimaal hecht tussen de beide wanden van de spouw. Hierdoor is er absoluut geen risico op doorzakking. Binnen één dag is de spouwmuur geïsoleerd en blijft het metselwerk en het aanzicht van de gevel volledig intact.

Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie interessant voor u. Vraag nu een gratis adviesgesprek en offerte aan.

Garantie

U krijgt 10 jaar garantie. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd en werken volgens deze richtlijnen. U bent ervan verzekert dat u een goed product kiest dat ook op een deskundige manier wordt aangebracht. Uw huis is immers vaak uw grootste investering. Zekerheid en deskundigheid zijn dan ook van groot belang. Het aanbrengen van goede isolatie begint bij een gedegen endoscopisch onderzoek bij opname. De conditie van de spouw moet goed in kaart worden gebracht. Wij werken met gediplomeerde medewerkers die alert en nauwkeurig te werk gaan. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Na-isolatie producten

Wij werken alleen met de allerbeste na-isolatie producten verkrijgbaar op de markt. Zowel Knauf supafil glaswol als de Neopixels premium parels bieden de hoogst mogelijke isolatiewaarde. Afhankelijk van de kenmerken van de gevels van uw woning, de spouw en uw wensen, adviseren wij graag welk product het beste bij uw woning past. Eerlijk advies, dat is wat wij bieden.

Klik hier voor meer informatie over Knauf supafil glaswol.

Klik hier voor meer informatie over Neopixels HR premium parels.