Vraag offerte aan

Referenties isolatie

Polderman, Roermond (april 2024) “Ik wil even laten weten dat de uitvoering van de resterende werkzaamheden vanmorgen zeer voorspoedig is verlopen! Lof ook voor dit team (Peter en Andreas), duidelijk vakmensen met ervaring en kennis van zaken. Ik heb er veel vertrouwen in dat de isolatie goed is aangebracht en dat dit het comfort zal vergroten. Ook de werkplek werd keurig schoongemaakt/ achtergelaten (tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend). Bedankt voor uw snelle schakelen afgelopen Vrijdag! Al met al dus een prima afdronk wat mij betreft.”

Jacobs, Landgraaf (februari 2024) ” De adviseur is vanmiddag bij me geweest en heeft de spouw beoordeeld. Hij adviseert om de spouw niet bij te isoleren omdat er dan een redelijke kans is dat ik last krijg van vocht aan de binnenkant van het huis vanwege betonbruggen in de spouwmuur. Ik waardeer het ontzettend dat de deskundige een eerlijk en betrouwbaar advies heeft gegeven. Indien mij iemand op een feestje vraagt of ik ervaring heb met een eerlijk en betrouwbaar advies dan zal ik zeker de naam van jullie bedrijf noemen.”

Voogd, Cadier en Keer (november 2023) “Zeer tevreden over de heldere en vriendelijke communicatie, gemaakte afspraken en de kwaliteit van het geleverde werk (isolatie 92 m2 buitenmuur met Knauf Supafil glaswol). Terugvragen subsidie was fluitje van een cent. Over de besparing op de gasrekening kan ik op dit moment nog niet veel zeggen, maar ik ga uit van 30 procent.”

Stultjens, Nederweert (november 2023) “Zowel onze buren als wijzelf zijn zeer tevreden over uw werknemers die de klus hebben uitgevoerd. Ze deden dit snel en hebben alles netjes opgeruimd.”

Peter v. G. (juni 2023) “Het hele proces van het eerste contact tot het voltooien heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd bij de eerste afspraak voor het opstellen van de offerte keurig op de dag zelf gebeld dat de vertegenwoordiger 10 minuten later zou zijn. De vertegenwoordiger was keurig, kundig en gaf realistische adviezen (in tegenstelling tot 3 andere vertegenwoordigers). Ook het contact met het bedrijf zelf was prettig, men is bereikbaar voor vragen en er wordt meegedacht bij praktische zaken. De uitvoerders hebben een dag hard gewerkt, waren keurig in de omgang en gaven informatie over hun werkzaamheden. Men zorgde ervoor dat de overlast voor de omgeving minimaal was. Men heeft de werkplek schoon achtergelaten. Al met al zou ik het op deze manier gerust nogmaals overdoen. Neuhof-Haans ga zo door!!!
ps: Men heeft bij mij de spouwmuur geïsoleerd. De prijs was scherp.”

Schobben, Roermond ( mei 2023) “Dank voor de goede uitvoering van werkzaamheden door Peter en Andreas. Zij kwamen deskundig en klantgericht over en hebben heel goed werk geleverd! Kleine problemen die ze tegenkwamen (bv. foam die per ongeluk terecht kwam in de keuken) hebben zij prima opgelost. Ook lieten zij alles netjes achter, wat ook heel prettig was. Mochten wij spreken met buren en bekenden, dan zullen wij uw firma van harte aanbevelen, en tevens uw werknemers Peter en Andreas.”

Ramakers, Horn (maart 2023) “Op deze manier willen wij jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking en afhandeling van onze isolatie-aanvraag. Vanaf het eerste contactmoment tot de schriftelijke voorinformatie subsidie-aanvraag: helemaal top. Stan met de offerte, de dames van “de binnendienst”, de “versnelde”isolatie door de mannen uit Belfeld en Weert: geweldig. Net zoals wij jullie bedrijf via MOM-reclame ontvingen, zullen wij uiteraard niet bang zijn om jullie werk aan te bevelen, in voorkomende toekomstige contacten. Zegt het voort, zegt het voort !!!  Nogmaals dank en groet”

Schreurs, Venlo (juni 2022) “Zojuist bezoek van Stan gehad om naar de mogelijkheden van isolatie van ons huis te kijken. Allereerst een groot compliment voor de communicatie vooraf. Goede telefonische afspraak gemaakt. Werd goed geïnformeerd over een kleine vertraging en werd uiteindelijk keurig op tijd bezocht. De voorlichting van Stan was open en eerlijk. Bij binnenkomst gaf hij al aan te twijfelen of het zinvol zou zijn om bij ons iets te doen. Na het lezen van de bouwdocumenten was zijn eerlijke advies: Extra isolatie leidt in dit huis mogelijk tot vochtproblemen omdat het huis dan potdicht zit.  Verder geen verkoopblablabla maar gewoon de mededeling dat er in dit huis de investering zich ook niet binnen een redelijke termijn zou terugverdienen. Spijtig genoeg voor jullie geen omzet, maar wel een tevreden klant die zeker in zijn omgeving  een ambassadeur is voor jullie bedrijf. Succes en ga zo door met eerlijk zaken doen.”

Evers, Geleen (mei 2022) “Heel fijn bedrijf, medewerkers gaven goede uitleg van de werkzaamheden. Spouwmuur en zolderisolatie door hun laten aanbrengen. Houden zich aan de afspraken. Mannen ter plekke, heel prettig in de omgang, en alles netjes achtergelaten.”

Cranssen, Maria-Hoop (mei, 2022) “We zijn zeer tevreden over het  isoleren, met name over de afwerking door uw collega’s.”

Quilettes, Roermond (mei, 2022) “De werkzaamheden zijn erg netjes en goed uitgevoerd. We zijn heel tevreden!”

Driessen, Tegelen (april 2022)Ik wil graag ook nog toevoegen dat ik zeer tevreden ben hoe het hele traject verlopen is. Zeer fijne en duidelijke informatie vooraf. De monteurs waren vriendelijk en hebben heel netjes gewerkt. Top! Ook achteraf zeer goed verlopen mijn inziens.”

Corsten, Bunde (november 2021) “Ik wilde jullie bedanken voor de medewerkers die bij ons de isolatie van de spouwmuren hebben verzorgd. Ze hebben dit zeer netjes gedaan en hebben precies uitgelegd wat we moesten doen. Ook hebben ze alles mooi opgeruimd. Echt helemaal top. Ik hoop dat jullie onze complimenten over willen brengen aan hun. Nogmaals  bedankt en we zullen jullie zeker aanraden bij bekenden.”

Creusen, Bunde (november 2021) “Vandaag bezoek gehad van uw adviseur. Groot compliment voor diens aanpak.”

Waltmans, (mei 2021) “Afgelopen maandag 03-05-2021 is door jullie bij ons spouwmuur isolatie aangebracht, wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden op alle punten. Netjes gewerkt,  vriendelijk personeel, en alles netjes opgeruimd.”

Kemper, Roggel (mei 2020) “Gisteren en vandaag zijn twee medewerkers van jullie bij ons geweest voor de spouwmuurisolatie. Ze hebben goed en netjes gewerkt, hartelijk dank hiervoor!”

van Ratingen, Roggel (mei 2020) “Wij zijn uiterst tevreden met jullie spouwisolatie. Mede door jullie vakkundige medewerkers was de klus snel geklaard. Nogmaals bedankt!

Morreau, Maastricht (januari 2020) “Na meerdere aanbieders van spouwmuurisolatie vergeleken te hebben met elkaar hebben wij voor Neuhof & Haans gekozen, omdat deze een eerlijke oppervlakteberekening had gemaakt en een goed advies had gegeven m.b.t. scheurtjes/openingen in de voegen en het afdak boven de achterdeur. Afspraak op 13-12- 2019 goed nagekomen ondanks het slechte weer, de heren waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon top!”

Knoops, Horn (november 2019)  Tevens wil ik via deze mail Sandra, Stan, Peter en Kenny heel hartelijk bedanken voor de correcte, snelle be- en afhandeling namens mij en mijn moeder. Echt een aanrader en dat mogen jullie best weten en ik zal jullie ook zeker aanbevelen bij iedereen die het weten wil. Nogmaals Hartelijk dank TOP !!!”

Baas, Broekhuizen (september 2019) “Gisteren hebben we uw adviseur op bezoek gehad.Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor het deskundige en eerlijke advies om juist geen spouwmuurisolatie toe te passen. Mogelijk zullen wij later dit jaar nog opdracht geven voor vloerisolatie. Dank voor de snelle service.”

Van Erp, Venlo (augustus 2019) Afgelopen woensdag zijn jullie bij ons komen isoleren. Graag zou ik een compliment maken over het hele proces. Om eerlijk te zijn was ik van te voren een beetje huiverig over het hele isoleren. Met name met betrekking tot de ervaringen van bekenden en de verhalen op internet van andere firma’s. Uiteraard kan ik niet in de spouwmuur kijken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het allemaal goed is gedaan door de monteurs. Welke super hebben gewerkt en alles netjes hebben achter gelaten. Bedankt daarvoor!”

Van Daal, Sittard (juli 2019) “Allereerst een compliment voor de beide werknemers die dit karweitje perfect hebben uitgevoerd. Wij zijn beide heel erg tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Gaan u zeker aanbevelen als iemand ons daarna zal vragen. Verder nog even het volgende, nadat de heren weg waren heb ik tien minuten later bezoek gehad van iemand van de keuringsinstantie. Even met die heer gepraat en ook en hem medegedeeld dat het perfect uitgevoerd was. Service vanaf het begin, bezoek van uw vertegenwoordiger, offerte en uitvoering waren gewoon weg perfect.”

Van Halen, Nunhem (juni 2019) “We wilde laten weten dat we zeer tevreden zijn over de verrichte werkzaamheden. De medewerkers werkte professioneel, gaven goede uitleg over de door hun verrichte werkzaamheden en waren erg vriendelijk. Bedankt voor de service.”

Pruijsten, Haelen (mei, 2019) “Wij zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, de mannen hebben echt heel netjes gewerkt complimenten!”

Hellemans, Brunssum (maart, 2019) “Super vriendelijk medewerkers, deskundig advies goede begeleiding, mooi gewerkt en netjes opgeruimd nagelaten ook nog. In ieder geval ik beveel dit bedrijf echt aan en ook de secretaresse niet vergeten geweldig.”

Familie Engelen, Stevensweert (februari 2019) We vinden het zelf ook altijd fijn om een compliment of een goede review te krijgen. En als iets goed is dan mag dat ook gezegd worden. We hadden drie offertes aangevraagd. Van de andere twee bedrijven hebben we tot op heden niks gehoord! We waren meteen zo tevreden over het contact met jullie dat we toen meteen besloten hebben voor jullie te gaan. Mijn schoonouders hebben enkele jaren geleden ook door jullie laten isoleren en die hadden het ook weer van een man hier uit de buurt die klant van jullie was. We zijn zeer tevreden over het hele traject, van de schouwing en offerte door Stan, de onverwacht eerdere planning, de communicatie in het algemeen en de uitvoering door Mark en Math. We zullen jullie zeker aanbevelen!”

Ralf, Sittard (februari 2019) “Mijn vrouw en ik willen u graag complimenteren met uw dienstverlening. Marc en Math hebben vandaag bij ons perfect werk afgeleverd. Deskundig, correct en uitermate vriendelijk. U mag trots zijn op zulke medewerkers!”

Familie Wilms, Herten (september 2018) “Complimenten wat betreft jullie werkwijze! Deze hebben we als zeer prettig ervaren.”

Familie Balendonck, Roermond (mei 2017“Een klacht is snel gemaakt. En daar nemen de mensen zich de moeite voor om te reageren. Ik wil melden dat de twee jonge mannen die vanochtend onze muur geïsoleerd hebben erg netjes waren. Ze waren beleefd. Beide vertelde goed wat ze deden. En ze hielden rekening met mijn 89 jarige buurvrouw door heel netjes werk te leveren. Zoals gezegd. Voor een klacht melden mensen zich wel. Voor een compliment minder. Deze jongens zijn een goede reclame voor jullie bedrijf en bij de volgende klus weet ik jullie zeker te vinden. Groet van een tevreden klant. De isolatie werkt goed want het was vandaag ruim 30 graden, haha, of lag dat aan het weer.”

Familie Arkesteijn, Nederweert (januari 2017) “De mannen hebben netjes en vakkundig gewerkt! Wij merken direct het verschil. Mede door het vakkundig werk van jullie mensen zal ik de isolatiewerkzaamheden zeker bij anderen aanraden. Bedank ze nog maar een keer van mij, echt super netjes gewerkt.”

Familie Moonen, Voerendaal (mei 2016) “Dezelfde dag na ons verzoek vraag (gesteld via de website) om een offerte uit te brengen werd al contact met ons opgenomen om een afspraak te plannen. Erg prettig dat er zo snel gereageerd werd! De uitleg van de adviseur omtrent de spouwmuurisolatie was heel erg duidelijk en we mochten bij de spouwmuurinspectie meekijken. Geen commerciële verkooppraatjes, maar gewoon een heldere uitleg wat het inhield en wat er zou gaan gebeuren. Na het gesprek lag de offerte klaar. We wisten dus meteen wat het ging kosten. De werkzaamheden hebben in totaal een halve dag geduurd en alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Onze complimenten! Natuurlijk zijn we erg benieuwd hoe onze energierekening er zal uitzien, maar we merkten het temperatuurverschil in de keuken, hal en badkamer meteen.”

mevrouw Hartog, Venlo (maart 2016) “Ik ben heel blij met de isolatie. We hebben een ’toon’ thermostaat en we zien al meteen een verschil. Vriendelijke werkers en goed werk geleverd. Super bedankt!!”

de heer Rutten, Grashoek (maart 2016) “Ik heb al enkele bedrijven over de vloer gehad, maar er was altijd wel wat op te merken over netheid service of het contact überhaupt. Bij Neuhof-Haans ging meteen alles goed. Daar ik zelf ook service verleen, weet ik dat, dat wel eens lastig is. Het contact van de zaak uit, het contact met Martijn, de uitvoerende mensen, die zelf controleren of er wel of niet spouwmuurvervuiling was en verder een goede indruk maken! Wat mij betreft getuigd dit van kunde!! Bedankt voor het isoleren. Het verschil is zeker merkbaar. Vooral het behaaglijke is merkbaar. Geen tocht meer! Tot slot, ‘eindelijk een betrouwbaar bedrijf'”

Familie Nicolaes, Echt (februari 2016) “Vandaag werden de werkzaamheden m.b.t. spouwmuurisolatie uitgevoerd.Wij willen graag laten weten dat dit naar volle tevredenheid is gebeurd. De weersomstandigheden waren slecht, maar daar was bij de heren niets van te merken.  De inzet was prima, daarom dikke pluim!”

Familie Hoekstra, Veghel (oktober 2015) “Ik wil u complimenteren voor de medewerkers die hier geweest zijn waar we erg tevreden over waren.”

Familie Berghof, Geleen (juli 2015) “De tijden zijn lastig, en zeer moeilijk! In mei 2015 hebben wij een offerte laten maken voor de isolatie van aanbouw-keuken en zijgevel, door een van uw medewerkers. Goede uitleg gekregen wat ons te wachten stond, onder het genot van een kop koffie heeft hij een offerte gemaakt, al waar na wij direct besloten om dit project aan u te vergeven  (prijs/kwaliteit verh. zeer goed). Gistermorgen, 7 juli 2015 om 7.30u zijn 2 van uw medewerkers gekomen om dit werk te doen klaren. Wij kunnen beide zeggen het was fantastisch, deze mensen hebben ZEER GOED werk geleverd! Ik zal zeker in de toekomst uw firma aanbevelen. Wij hopen in de toekomst goede economische tijden voor uw firma en personeel!”

Familie Thielen, Maasbree (juni 2015) “Afgelopen vrijdag, 19 juni, hebben jullie onze woning geïsoleerd. Alles is keurig afgewerkt en netjes achtergelaten. Bedankt. Groetjes, Herm en Lea.”

De heer Wijnen, Geleen (febr. 2015) “Wij willen u complimenteren met uw prima personeel. Vanmiddag kwam uw adviseur om advies te geven voor de gevel isolatie. Maar na inspectie vertelde hij ons, dat wij dit al hebben. Mooi dit wisten wij niet. De vorige bewoner heeft dit nooit heeft laten doen. Dank voor uw informatie.”

De heer Megens, Belfeld (jan. 2015“Ik wil even laten weten dat de werkzaamheden naar alle tevredenheid zijn uit gevoerd en hopen dat onze door gespeelde contact- adressen naar jullie meer werk zullen op leveren. Bedankt voor de goede service!”

De heer F. van de Riet,  Geleen (nov. 2014) “Ergens in oktober heeft Neuhof-Haans Spouwmuurisolatie onze spouwmuur geïsoleerd. Zeer naar tevredenheid. Clean werk, na gedane arbeid zie je er bijna niets meer van! En met wat een besparend resultaat! Door mijn slimmemeterportal app kan ik alle verbruiksresultaten vergelijken en relateren aan de buitentemperaturen. Naast het creëren van een heel aangenaam klimaat in huis bespaar ik ook nog een keer 30% op mijn gasrekening. Super! Uiteraard steek ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Vrienden van ons hebben nu ook interesse in spouwmuur isolatie en eventueel in vloer isolatie. Mogelijk doen hun buren ook mee. Ik wens jullie succes met het binnenhalen van deze opdracht.”

De heer Donders, Roermond (dec. 2014) “Uw medewerkers hebben de werkzaamheden netjes uigevoerd, alles keurig achtergelaten en hebben zich op een correcte wijze gepresenteerd. Met andere woorden een goed visitekaartje voor jullie bedrijf en voor mij zeker een reden om jullie bij anderen aan te bevelen.”

De heer R. van der Heijden, Meerlo (okt. 2014) “Wij hebben tweemaal zaken gedaan met de firma Neuhof-Haans. De spouwmuurisolatie werd tegen een concurrerende prijs vakkundig aangebracht in ons 17e eeuws huis. Gezien de dikte van de buitenwand (ca. 40cm) werd zonder veel overlast van binnen geïsoleerd. Gezien de pas enkele jaren oude badkamer werd deze van buiten geïsoleerd. Toen wees dhr. Neuhof ons er overigens ook op dat ons huis verkeerd gevoegd was  (cementvoegje op oude kalkspecie). Twee jaar later hebben we de gevel opnieuw door Neuhof-Haans laten voegen. Dit jaar heeft het bedrijf als nazorg de ramen gevoegd, i.v.m. problemen als gevolg van aansluitende oude, niet weg gekapte cementvoegen. Ook het voegwerk werd uitermate netjes gedaan.Wij zijn zeer tevreden met het vakmanschap, de werkwijze en de nazorg van Neuhof-Haans en kunnen het bedrijf aan iedereen aanbevelen.”