Vraag offerte aan

Referenties

Bruggeman, Hoensbroek (maart 2024) “Wij zijn Roger en Angelique uit Hoensbroek. Wij willen via deze weg laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de voegwerkzaamheden die zijn uitgevoerd door Jan en Ruud. Niet alleen zien de huisjes in onze wijk er weer prachtig uit door hun harde werk, maar ze hebben toch ook ongeveer een kleine twee jaar heel veel gezelligheid en vrolijkheid gebracht in onze wijk. Altijd een vriendelijk goedendag,en een gezellig praatje, en ondanks slecht weer hadden ze ook altijd goede zin. Het project komt nu tot een eind, maar hun aanwezigheid zal zeker gemist worden hier in de straat! Onze complimenten voor de mannen!!”

Vluggen, Landgraaf (januari 2023) “Net zijn William en Jeroen vertrokken en hebben ze alles netjes opgeleverd. Wij wilden toch ook teruggeven dat wij erg tevreden en blij zijn met het resultaat. William en Jeroen hebben top werk geleverd. Bedank ze nogmaals namens ons.”‘

Colson, Vlodrop (oktober 2022) “Via deze mail willen wij jullie bedanken voor de goede service. Ons huis ziet eruit als nieuw en we zijn zeer tevreden over t eindresultaat. Met name willen we ’team William/ Jeroen’ bedanken voor t mooie werk dat ze geleverd hebben als ook voor hun vriendelijkheid, meedenken en het opruimen tussendoor en op t einde van alle werkzaamheden. Nogmaals heel hartelijk dank.”

Roodbeen, Venlo (september 2020) “Bedankt voor het prachtige resultaat. Vakwerk! Zie ook de voor- en na foto! Wij zijn meer dan tevreden.”

Jack, Buggenum (juni 2020) “We zijn overigens bijzonder tevreden over het geleverde werk, en dus een groot compliment (nogmaals) voor Piet en William waarmee ik bijzonder goed heb kunnen samenwerken en afstemmen tijdens de werkzaamheden. En ook heel fijn dat de werkzaamheden op zo’n korte termijn gepland konden worden.”

van Gelder, Venlo (april 2020) “Sjeng en ik zijn heel blij en tevreden met het resultaat van het reinigen en het nieuwe voegwerk. Wij hebben een mooi huis gekregen!

Smeets, Swalmen (januari 2020) “Bij deze willen wij laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten voor de kundige medewerkers  die dit hebben uitgevoerd. Bedankt.”

Knorr, Venlo (januari 2020) “Bedankt voor het fantastisch geleverde werk door jullie medewerkers. Altijd beleefd en hulpvaardig.”

Hendrix, Beek (juli 2018) “We willen graag aangeven dat we zeer tevreden waren over de service geleverd door jullie medewerker. De snelheid, netheid, kwaliteit en manier van zijn presentaties, spraken ons zeer aan. Complimenten daarvoor. Mochten we in de toekomst gebruik maken van diensten die jullie aanbieden, dan zullen we zeker weer een beroep op jullie doen.”

van de Schuren, Haelen (januari 2016) “Vandaag is alles opgeruimd en zijn de voegwerkzaamheden afgerond. Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat alles super netjes is gedaan. Iedereen kwam op tijd en alles is netjes afgeplakt en beschermd. Na het werk werd alles iedere keer geveegd en was er nergens troep te vinden. Ook de voegen zien er heel netjes uit en zelfs de ramen werden redelijk schoon achter gelaten. Het zou fijn zijn als alle bedrijven zo nauwkeurig zouden werken. Wilt u iedereen heel hartelijk danken voor de prettige afwerking.”

Somers-Souren, Munstergeleen (juni 2015)  “Prima werk geleverd, harde werkers!”

Kempkens en Lupak Restaura, restauratieatelier, Haelen (april 2015) “Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor het goede en vakkundige werk dat jullie bij ons geleverd hebben. De werkzaamheden zijn snel en mooi uitgevoerd, heel prettig voor ons. Daarbij willen wij ook opmerken dat de mensen van Neuhof-Haans die bij ons gewerkt hebben vriendelijk waren, een goed humeur hadden en openstonden voor onze vragen en wensen. Onze dank hiervoor.”

Dujardin, Spaubeek (april 2015) “Hartelijk dank en compliment voor de snelle en adequate aanpassing van het voegwerk. Het ziet er nu erg goed uit.”

Werter, Baexem (febr. 2015) “Rest ons nog om jullie te danken voor de prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden over jullie manier van werken en vooral over het eindresultaat. We zullen jullie zeker bij vrienden/kennissen/dorpsgenoten aandragen. Jullie hebben een mooi visitekaartje afgeleverd midden in het dorp.”

van der Heijden, Meerlo (okt. 2014) “Wij hebben tweemaal zaken gedaan met de firma Neuhof-Haans. De spouwmuurisolatie werd tegen een concurrerende prijs vakkundig aangebracht in ons 17e eeuwshuis. Gezien de dikte van de buitenwand (ca. 40cm) werd zonder veel overlast van binnen geïsoleerd. Gezien de pas enkele jaren oude badkamer werd deze van buiten geïsoleerd. Toen wees dhr. Neuhof ons er overigens ook op dat ons huis verkeerd gevoegd was  (cementvoegje op oude kalkspecie). Twee jaar later hebben we de gevel opnieuw door Neuhof-Haans laten voegen. Dit jaar heeft het bedrijf als nazorg de ramen gevoegd, i.v.m. problemen als gevolg van aansluitende oude, niet weg gekapte cementvoegen. Ook het voegwerk werd uitermate netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden met het vakmanschap, de werkwijze en de nazorg van Neuhof-Haans en kunnen het bedrijf aan iedereen aanbevelen.”