Vraag offerte aan

Aminofoam

Aminofoam is een speciaal nieuw ontwikkeld open-cellig UF-hardschuim. Aminofoam wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gespoten. Het dringt door tot in de kleinste kieren en naden. Amiofoam is dampdoorlatend, waterafstotend en voldoet ook aan de huidige brandvoorschriften.

Aminofoam is een milieuvriendelijke luchtgeblazen isolatieschuim welke kan worden toegepast bij het (na-)isoleren en herstellen van spouwmuurisolatie. Via kleine gaatjes in het voegwerk wordt Aminofoam in de spouw gespoten.

Grootste voordeel hierbij is de sterke vullende eigenschap, ook bij smalle spouwbreedtes. Het schuim bereikt hierbij alle (ook de kleinste) holle ruimtes en vult deze volledig op waardoor de isolatie volledig homogeen is. Denk hierbij aan wol of verzakte isolatieplaten.

Ook voor het herstellen van oud UF- schuim is Aminofoam uitstekend geschikt. Herstel is veel goedkoper dan eerst de huidige isolatie te moeten verwijderen en daarna opnieuw te isoleren.

Wij zijn erkend installateur van Aminofoam. U kunt hier meer informatie vinden over het product en het Komo procescertificaat   of de folder downloaden.

 

Voordelen van Aminofoam

  • Gemakkelijk te verwerken zonder het oude isolatiemateriaal te verwijderen
  • Hoge isolatiewaarde
  • Waterafstotend
  • Dampopen
  • Zeer goede dichting
  • Vult ook smalle spouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden met Aminofoam? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan. Onze adviseurs komen graag naar u toe om een spouwinspectie uit te voeren en een offerte op maat te maken.