Kwaliteitwaarborging

bij het personeel, in het werk en bij oplevering

Kwaliteitscontrole

Neuhof-Haans is zowel voor de Knauf supafil glaswol als ook voor de Neopixels Premium HR parels KOMO gecertificeerd (procescertificaat). Hiervoor zijn wij aangesloten bij SKGIKOB die zorgen voor zowel interne als externe audits.Tevens is Neuhof-Haans gecertificeerd installateur van de Neopixels parels en de Knauf supafil glaswol. 

Erkend leerbedrijf

Neuhof-Haans is onlangs het traject Erkend Leerbedrijf gestart. Als leerbedrijf zullen we verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de praktijkopleiding. De theoretische kennis zal via het opleidingscentrum opgedaan worden. Onze ervaren medewerkers zullen gecertificeerd worden tot leermeesters waardoor ze leerlingen mogen begeleiden en opleiden. Onze leermeesters geven vakkennis door aan jongeren die het fundament van de bedrijfstak vormen.

Neuhof-Haans vindt het uitermate belangrijk medewerkers zelf op te leiden. De kwaliteit van goede jonge vakkrachten wordt zo gewaarborgd. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook onze huidige medewerkers de gelegenheid krijgen zich optimaal te ontwikkelen en te scholen middels bijvoorbeeld het EVC-traject.

EVC-traject

Dit voorjaar is één van onze medewerkers geslaagd voor zijn EVC-traject (Erkenning van Verworven Competenties). Gedurende dit traject heeft hij samen met een erkende EVC-begeleider een portfolio als bewijs van zijn kennis en vaardigheden samengesteld. De portfolio is beoordeeld en vervolgens afgesloten met een aanvullende (praktijk)toets. Het ervaringscertificaat vormt het bewijs van het niveau en de kennis van deze medewerker. Neuhof-Haans vindt het belangrijk dat haar medewerkers de kans krijgen om hun opgedane vakkennis middels een vakdiploma te bevestigen.

VCA* gecertificeerd

Neuhof-Haans is VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Wij werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor mag de opdrachtgever erop vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) niet in gevaar brengen. 

GNL

Neuhof-Haans BV is lid van de vereniging Gebouwschil Nederland. Dé ondernemersorganisatie voor alle ondernemers in de (hellende) dak- en gevelbranche. Met één sterke organisatie hebben we meer impact en kunnen we efficiënter en slagvaardiger te werk gaan. Gebouwschil Nederland begrijpt onze uitdagingen en ondersteunt ons met actuele branchebrede informatie. Zo regelen en organiseren zij een groot aantal zaken die in het belang zijn van de gehele branche. Denk aan kwalitatief goed onderwijs, normering, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, vaktechniek en imago. Gebouwschil Nederland creëert hiermee kansen waarmee we niet alleen zichtbaar worden, maar ook zichtbaar verder komen. 

Garanties

Op al onze isolatie-, gevelrenovatie- en voegwerkzaamheden geven wij 10 jaar garantie.

Zakelijk
Wij bieden
Zakelijk - Neuhof-Haans BV
  • Totaal oplossingen
  • Duidelijke afspraken
  • Omvattende expertise
  • Garanties
  • Kwaliteit
Zakelijk
Uw voordelen
Zakelijk - Neuhof-Haans BV
  • Ontzorging
  • Projectoptimalisatie
  • Procesoptimalisatie
  • Korte communicatielijnen