Vacature voeger

Ben jij een ervaren voeger of lijkt het jou leuk om het vak van voeger te leren? Heb jij een goede conditie, ben jij service gericht en heb jij een bouwtechnisch inzicht. Dan is dit de kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een voeger die oog heeft voor kwaliteit!

Als voeger voorzie jij de gevels van een nieuwe voeg. Het werk wat jij verricht is vooral renovatiewerk. Je werkt op verschillende soorten projecten, denk bijvoorbeeld aan grote renovatieprojecten maar ook bij particulieren. Je werkt met minimaal één collega, maar meestal in een team met meerdere collega's en je gaat hierbij voor het beste resultaat. Het is dus belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in een team kan werken! Je werkt samen met een ervaren voeger die jou nog de kneepjes van het vak kan leren!

Jij komt te werken bij een echt familiebedrijf, het grote voordeel van het bedrijf is dat de lijntjes kort zijn en ze altijd kwaliteit willen uitstralen. Niet alleen naar hun klant, maar ook naar jou! Je werkt met goed gereedschap en middelen om het werk goed uit te voeren. Verder kom je te werken bij een bedrijf waar het verloop laag is en waar jij niet als nummer wordt gezien!

Functie eisen

Jij hebt een bouwkundige achtergrond
Jij bent representatief en je kunt goed communiceren in het Nederlands
Je hebt een goede werkhouding en je houdt van aanpakken
Je hebt geen hoogtevrees
Je hebt een rijbewijs B (BE kun je via ons halen!)
Je hebt een VCA of je kunt deze via ons halen

Aanbod

Een baan met uitzicht op vast contract
Een goed salaris conform bouwcao
Werken in een dynamische en vlotte omgeving
Opleidingsmogelijkheden

Interesse? Mail dan naar josine@neuhofhaans.nl of bel 0475-592041voor meer informatie.