Referenties

Roodbeen, Venlo (september 2020) "Bedankt voor het prachtige resultaat. Vakwerk! Zie ook de voor- en na foto! Wij zijn meer dan tevreden.'

 

Jack, Buggenum (juni 2020) "We zijn overigens bijzonder tevreden over het geleverde werk, en dus een groot compliment (nogmaals) voor Piet en William waarmee ik bijzonder goed heb kunnen samenwerken en afstemmen tijdens de werkzaamheden. En ook heel fijn dat de werkzaamheden op zo'n korte termijn gepland konden worden."

 

Mevrouw van Gelder, Venlo (april 2020) "Sjeng en ik zijn heel blij en tevreden met het resultaat van het reinigen en het nieuwe voegwerk. Wij hebben een mooi huis gekregen!

 

de heer Smeets, Swalmen (januari 2020) "Bij deze willen wij laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten voor de kundige medewerkers  die dit hebben uitgevoerd. Bedankt."

 

de heer Knorr, Venlo (januari 2020) "Bedankt voor het fantastisch geleverde werk door jullie medewerkers. Altijd beleefd en hulpvaardig."

 

de heer Hendrix, Beek (juli 2018) "We willen graag aangeven dat we zeer tevreden waren over de service geleverd door jullie medewerker. De snelheid, netheid, kwaliteit en manier van zijn presentaties, spraken ons zeer aan. Complimenten daarvoor. Mochten we in de toekomst gebruik maken van diensten die jullie aanbieden, dan zullen we zeker weer een beroep op jullie doen."

 

mevrouw van de Schuren, Haelen (januari 2016) "Vandaag is alles opgeruimd en zijn de voegwerkzaamheden afgerond. Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat alles super netjes is gedaan. Iedereen kwam op tijd en alles is netjes afgeplakt en beschermd. Na het werk werd alles iedere keer geveegd en was er nergens troep te vinden. Ook de voegen zien er heel netjes uit en zelfs de ramen werden redelijk schoon achter gelaten. Het zou fijn zijn als alle bedrijven zo nauwkeurig zouden werken. Wilt u iedereen heel hartelijk danken voor de prettige afwerking."

 

mevrouw Somers-Souren, Munstergeleen (juni 2015)  "Prima werk geleverd, harde werkers!"

 

de heer Kempkens en Lupak Restaura, restauratieatelier, Haelen (april 2015) "Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor het goede en vakkundige werk dat jullie bij ons geleverd hebben. De werkzaamheden zijn snel en mooi uitgevoerd, heel prettig voor ons. Daarbij willen wij ook opmerken dat de mensen van Neuhof-Haans die bij ons gewerkt hebben vriendelijk waren, een goed humeur hadden en openstonden voor onze vragen en wensen. Onze dank hiervoor."

 

de heer A. Dujardin, Spaubeek (april 2015) "Hartelijk dank en compliment voor de snelle en adequate aanpassing van het voegwerk. Het ziet er nu erg goed uit."

 

de heer Werter, Baexem (febr. 2015) "Rest ons nog om jullie te danken voor de prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden over jullie manier van werken en vooral over het eindresultaat. We zullen jullie zeker bij vrienden/kennissen/dorpsgenoten aandragen. Jullie hebben een mooi visitekaartje afgeleverd midden in het dorp."

 

de heer van der Heijden, Meerlo (okt. 2014) "Wij hebben tweemaal zaken gedaan met de firma Neuhof-Haans. De spouwmuurisolatie werd tegen een concurrerende prijs vakkundig aangebracht in ons 17e eeuws huis. Gezien de dikte van de buitenwand (ca. 40cm) werd zonder veel overlast van binnen geïsoleerd. Gezien de pas enkele jaren oude badkamer werd deze van buiten geïsoleerd. Toen wees dhr. Neuhof ons er overigens ook op dat ons huis verkeerd gevoegd was  (cementvoegje op oude kalkspecie). Twee jaar later hebben we de gevel opnieuw door Neuhof-Haans laten voegen. Dit jaar heeft het bedrijf als nazorg de ramen gevoegd, i.v.m. problemen als gevolg van aansluitende oude, niet weg gekapte cementvoegen. Ook het voegwerk werd uitermate netjes gedaan.Wij zijn zeer tevreden met het vakmanschap, de werkwijze en de nazorg van Neuhof-Haans en kunnen het bedrijf aan iedereen aanbevelen."

Gevelrenovatie
Wij bieden
Gevelrenovatie - Neuhof-Haans BV
  • Vrijblijvend advies
  • Vakwerk
  • Deskundigheid
  • 10 jaar garantie
  • Totaalpakket
Gevelrenovatie
Uw voordelen
Gevelrenovatie - Neuhof-Haans BV
  • Meerwaarde van uw woning
  • Goed onderhouden gevels
  • Mooi en verzorgd straatbeeld