Vraag offerte aan

Kruipruimte Isolatie Jetspray

Voelt uw betonnen vloer ook zo koud aan? Het nieuwe innovatieve isolatiesysteem JetSpray van Knauf insulation is dan vast iets voor u. Dit unieke, duurzame systeem is bestemd voor het isoleren van de onderzijde van vloeren van kruipruimtes in woningen en gebouwen. Geheel brandveilig en niet giftig. Het isolatiemateriaal bestaat uit 80% gerecycled glas en bevat geen chemische bindmiddelen waardoor er geen schadelijke gassen vrijkomen. Hierdoor hoeft de gebruiker het pand niet te verlaten en is het behoud van een goede binnenluchtkwaliteit gewaarborgd. De JetSpray heeft de meest gunstige Aplus classificering voor de VOC emissie. Vanuit de kruipruimte sprayen we de glaswol direct tegen de onderkant van de vloer. U bent gegarandeerd van direct comfort en uitstekende thermische prestaties.

Wat is JetSpray

JetSpray is een complete isolatieoplossing van minerale producten die bestaat uit een JetSpray Primer, JetSpray Thermal en JetSpray Fix. Gestart wordt met het aanbrengen van de JetSpray Primer tegen de betonnen of steenachtige ondergrond. Vervolgens wordt de combinatie van JetSpray Thermal met JetSpray Fix in één arbeidsgang tegen deze ondergrond gespoten. JetSpray wordt aangebracht door onze gespecialiseerde en door Knauf Insulation erkende JetSpray verwerkers. Kwaliteitsinspecteurs van Knauf Insulation staan garant voor de begeleiding en controle van de juiste uitvoering.

JetSpray is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om kruipruimtes te isoleren. Het kwaliteitsproduct garandeert een constante, hoge isolatiewaarde gedurende de levensduur van een woning of gebouw. JetSpray is ook zeer geschikt om aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen, thermische lekken worden zodoende voorkomen.

Wanneer wordt JetSpray toegepast

Het JetSpray systeem kan aangebracht worden op betonnen en steenachtige ondergrond. De kruipruimte dient minimaal 50 cm hoog te zijn om het isolatiesysteem te kunnen aanbrengen.

Wij zijn erkend installateur en beschikken over het SKGIKOB procescertificaat voor het isoleren met Jetspray.

Bent u geïnteresseerd in dit systeem? Vraag hier een vrijblijvende offerte bij ons aan of bekijk de informatiefolder of onderstaand filmpje.

";