vacature isoleerder

Ben jij die ├ęchte gemotiveerde collega die wij zoeken?

Neuhof-Haans is momenteel op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde isoleerder. Ervaring is wenselijk. Samen met een collega ga je iedere dag op pad om zelfstandig woningen te isoleren. In de buitengevels worden volgens een vast boorpatroon boorgaten geboord. Deze worden vervolgens met behulp van speciale inblaasapparatuur gevuld met isolatiemateriaal. De boorgaten worden daarna weer opgevuld met voegspecie. Affiniteit met de bouw en zelfstandig kunnen werken is belangrijk in deze functie.

Je beschikt over het rijbewijs BE, het VCA diploma, geen 9 tot 5 mentaliteit, je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, je bent klantgericht, verantwoordelijk, productiegericht, hebt een goed probleemoplossend vermogen, een goede lichamelijke conditie, geen last van hoogtevrees en (bouw)technisch inzicht? Dan zijn we opzoek naar jou.

Ben jij die échte gemotiveerde collega die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief naar: mevr. J. Neuhof, Windmolenbosweg 3, 6081 PE Haelen, info@neuhofhaans.nl.